Om Vemmenhult Eltek

om-vemmenhult-eltek

Välkommen till oss på Vemmenhult Eltek AB. Vi har lång erfarenhet från elbranschen och utför alla typer av elinstallationer. Vi arbetar med lösningar för såväl industrier, kontor, butiker, restauranger som privatbostäder.

Vänd dig till oss när du behöver hjälp med projektering, elinstallationer, nyinstallationer, service, underhåll, felsökning, maskinreparation, belysning och driftsättning.

För oss är ett nära samarbete viktigt för att uppnå bästa resultat. Hör gärna av er till oss för referenser på utförda arbeten.

Vi erbjuder kompletta lösningar inom elinstallationer, från små serviceuppdrag till stora entreprenader inom industri, handel, kontor och bostäder.

Pris & Kvalité

pris-kvalite

Vi strävar alltid efter att hitta bästa pris och kvalité i varje uppdrag. Och anledningen är enkel; vi vill helt enkelt vara en elektriker du skall känna förtroende för och anlita igen.

Vi erbjuder snabb och professionell kompetens inom vårt verksamhetsområde. Vi gör det genom att alltid vara uppdaterade med den senaste kunskapen inom modern och smart elteknik. Och svårare än så är det inte!