Din elektriker i Borås

|

Om oss

Behörig elektriker för kompletta lösningar inom elinstallationer, från små serviceuppdrag till stora entreprenader inom industri, handel, kontor och bostäder.

Kompletta lösningar inom elinstallationer med bas i Borås

Vi har lång erfarenhet från elbranschen och utför alla typer av elinstallationer. Vi arbetar med lösningar för såväl industrier, kontor, butiker, restauranger som privatbostäder.

Vi har AL-behörighet, vilket innebär att vi får arbeta med alla typer av elinstallationer på lågspänningsanläggningar.

Vänd dig till oss när du behöver hjälp med projektering, elinstallationer, nyinstallationer, service, underhåll, felsökning, maskinreparation, belysning och driftsättning.

Kompletta lösningar inom elinstallationer i Borås

För oss är ett nära samarbete viktigt för att uppnå bästa resultat.

Hör gärna av er till oss för referenser på utförda arbeten.

Pris och Kvalité

Pris & Kvalité

Vi strävar alltid efter att hitta bästa pris och kvalité i varje uppdrag. Och anledningen är enkel; vi vill helt enkelt vara en elektriker du skall känna förtroende för och anlita igen.

Vi erbjuder snabb och professionell kompetens inom vårt verksamhetsområde. Vi gör det genom att alltid vara uppdaterade med den senaste kunskapen inom modern och smart elteknik.

Och svårare än så är det inte!

Al-auktoriserad elektriker i Borås

För att få en auktorisation lågspänning, AL, ställs krav på praktisk erfarenhet där du ska ha arbetat med el i minst fyra år och gått en utbildning som omfattar de kunskaps- och färdighetskrav som framgår i bilaga 1 i Elsäkerhetsverkets föreskrifter ELSÄK-FS 2017:4 Elsäkerhetsverkets föreskrifter ELSÄK-FS 2017:4.

elsakerhetsverket.se kan du läsa mer om vilka krav som ställs för att bli en auktoriserad elektriker. Där kan du även kolla upp elföretag.

Om Vemmenhult Eltek AB

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Få svar på din förfrågan inom 24 timmar!
Vi är den flexibla elektrikerfirman som tar oss an alla typer av uppdrag inom el, stort som smått.